BajebBengan - Federer 7.00?

den 7 maj 2011 16:20

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

Federer står idag i odds 7.00 inför en tennismatch, jag skulle hemskt gärna vilja veta när det hände senast. Det måste vara 10 år sen typ. Till synes rätt kan tyckas men jag hoppas på Roger idag, han har en gameplan mot Nadal på grus som är helt okey och han kan vinna även om det onekligen blir svårt. Jag kan i alla fall tycka att 7 är väldigt högt.

Roger - Robin blev ungefär som väntad. Robin var den bättre i början av matchen men Roger arbetade sig in i det och Robin började missa sin förstaserve.

Djokovic - Ferrer missade jag men kan tänka mig att det var en riktig klassmatch. Imponerande an Novak igen och vägen till final ligger öppen.

Mvh Bengt

Kommentera BajebBengan - Federer 7.00?
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting