BajenBengan - Cipolla!

den 26 april 2011 14:20

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

Veckans skitturneringar har börjat, mycket väntade och helt ointressanta resultat. Svenska tjejerna försöker sig på gruset i Estoril, Sofia fortsätter sin dåliga grussäsong med förlust mot begränsade Barrois. Johanna fick en perfekt lottning i ett porugisiskt wild card som ingen nånsin hört talats om och lyckades därmed vinna.

Den turneringen jag lär orka följa mest är den i Belgrad, igår spelades en intressant match på kvällen i Tipsarevic - Nishikori, Janko var 2 bollar ifrån att tappa matchen men kämpade sig vidare i ett perfekt genomfört skiljeTB. Bra för tävlingen med mycket serber kvar, synd om japanen som blev hyllad för sina dubbelfel av den tragiska serbpubliken.

Tack och lov har jag C+ men annars får man nöja sig med bet365 och deras fina streamar men då rekomenderar jag turneringen i Munchen då en serb med fruktansvärd Accent kommenterar turneringen i belgrad på engelska, en riktigt hemsk upplevelse.

Maria-teresa Torro-Flor förlorade just 16 06 mot Errani och det var garanterat den sämsta tennisspelaren jag sett.

2 spel rekade idag. Lopez tror jag ska vara favoriten mot en formsvag Monaco, Cipolla tror jag har en riktigt vettig chans idag, Gil hade en jätteturnering i Monte Carlo men veckan efter i en CH åkte han ut tidigt om jag vill inte lägga mycket bakom den fina turneringen i dagsläget. Cipolla verkar vara i fin form och kan verkligen utmana Gil.

Mvh BajenBengan

Kommentera BajenBengan - Cipolla!
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting