BajenBengan - Dustin Brown

den 29 april 2011 11:02

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

Vi börjar komma en bit in i denna turneringsvecka och glädjande nog har vi Johanna framme i semifinal efter en fullständigt perfekt lottning, inte mycket att klaga över att få Barrois i semi heller, Johanna har chansen. Robin gick lite trögt mot Chardy men jag tyckte mig se bra tendenser på Robin och ger honom mer än 40% som marknaden vill ge honom idag.

Dustin Brown är en dyngskön kille från Jamaica. Representerar Tyskland och gjorde sin bästa turnering på väldigt länge denna vecka. Stod för en mäktig insats i första omgången när Wawrinka besegrades trots att han tappade det första setet i TB. Mot Radek var et samma scenario, trots break upp i första set tappade han det i TB. I andra hamnade han 2-5(dubbelbreak ner. Han vann här 4 raka game knappt utan att tappa poäng. Högst imponerande. Setet vann han i TB. Han hade breakchanser till 1-2, tappade till 1-3, missade sen 40-0 i Stepaneks serve för breakback. Det blev tyvärr hans sista chans men vilken underhållning den killen bjuder på.

Verdasco höll på att schabbla till det mot Gil, Verdasco spelade en del riktigt fin tennis och gick fram till 6-1 5-1 innan det vände. Gil räddade matchboll på vägen och utjämnade till 5-5. TB fick avgöra och Verdasco klarade sig mot 5. Övrigt noteras Andersons fina vinst mot Hanescu, helt annan värld från förra veckan där jag vill minnas att Victor vann snudd på 100% av poängen i sin förstaserve, igår var det 65%.

I Belgrad spelade Devverman och GGL en häftig match som Indiern vann 7-6 2-6 7-6(8) Förloann de rade fler poäng än han vann i matchen men vann de viktiga poängen. Volandri lyckades gå till tredje omgången mot Marchenko. Kan klassas som en av de sämsta matcherna i år ärligt talat. Volandri höll i spelet lite mer i sista set och kunde därmed vinna. 1,5 på Marcel har jag synat.

Lite från Barcelona också kanske, nej jag vet inte vad det skulle vara, ointressanta semifinaler. Hradecka - Errani kanske är sevärd, jag vet inte.

11:30 börjar Johannas semifinal som streamas på Bet365 bland annat.

Mvh Dustin

Kommentera BajenBengan - Dustin Brown
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting