BajenBengan - Härlig final

den 17 april 2011 13:34

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

Vi är framme i final i Monte Carlo, en fin turnering har det varit men inte så mycket spännande 3sets-matcher som avgörs i TB, faktum är att det har varit en mycket hög% av matcherna som avgjorts i 2 set. Tex 13/14 senste matcherna.

Nadal - Murray igår var turneringens höjdare. Murray som trots en skadad armbåge gjorde en fantastisk match och tog set av Rafa. Oj vad Murray har imponerat i denna turnering, kul att se honom tillbaka i gott slag.
Nadal själv har varit som vanligt på gruset, omöjlig att stoppa, enkla vinster fram till semifinalen, och sjukt imponerande spel.
Roger utslagen mot Melzer... tennis är inte längre roligt när Federer blir utslagen av sunkiga spelare som Jurgen(som gjorde en sjukt bra match) Federer satsar nästan bara på GS numer men Melzer ska han kunna slå ändå.
Ferrer är kanske den som imponerat mest, flertalet raka 2-0vinster mot duktiga spelare och han är en utmanare till Nadal idag, 7,00 är i överkant.

Nästa vecka bär det av till Barcelona, en riktigt härlig 500turnering där Verdasco är regerande mästare men har efter bråk med arrangören inte ställer upp. Det innebär att Verdasco rasar på rankingen efter att ha misslyckats dessa 2 veckor med att försvara hejdlöst mycket poäng(final i MC och vinst i Barcelona) Söderling gör sin grusdebut och han har en finalplats att försvara. En ytterst viktig turnering för Robin om han vill hålla Ferrer bakom sig till Rolland garros. Svårt att se framåt nu då Murray verkar vara i tokslag och knappt har några poäng att försvara från förra året medans Robin har massvis.

Det rekas inget just nu för vi väntar på att de danska teknikerna ska förflytta mig från betalexpert till vanlig expert, vilket uppenbarligen verkar vara ett tungt arbete.

Final om en halvtimme och i morgon startar Barcelona.

/Husk

Kommentera BajenBengan - Härlig final
 • 01
  LernhardBanger
  den 18 april 2011 16:54

  Vad säger du om Fogge i dag då?

  • Svara
 • 02
  BajenBengan
  den 20 april 2011 21:09

  Fognini är onekligen alltid skör när han sätts som favorit, jag vet faktiskt inte varför han lämnade WO men synd är det, var ju klart uppe i första set mot en uppenbart formtoppad vag.

  • Svara
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting