BajenBengan - Hep Lalami

den 20 april 2011 22:26

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

Det kanske bara krävdes en degradering till expertpanelen eller en resa till landsstället i Flen men idag gick det onekligen bra.

Rezai som verkligen är totalusel just nu fick stryk mot en darrig Lalami som spelade riktigt bra men tappade 5-1 i andra set till 5-5 men vann i TB, i tredje gick hon upp till 5-2 men tappade till 5-4 0-30, men visade rejäl styrka och vände. 10.00 var verkligen ett bra odds.

Söderling gjorde grusdebut idag mot Dodig som verkligen är en tung matchup för Robin på grus, vass serve och spelar stabilt från baslinjen. Robin gick 2-0 upp, tappade 8 raka game till 2-6 0-2. Vann 3 raka och vid 4-3 upp för Robin missade han 3-4 breakbollar. Uppenbarligen var det ett tungt game för Robin som förlorade sitt kommande servegame på typ 1 minut, Dodig hade 0-30 vid 5-4 men löste det.

Goerges 3.50 vet jag inte riktigt hur den gick in, avslutades just. Goerges hamnade 4-1 ner. Här var det ett längre avbrott och jag förmodar att Azarenka tog in trainern. Azarenka höll dock undan till 6-4 i setet men avbröt matchen direkt efter. 3,50 får ju ses som rejält flyt.

Kevin var helt chanslös mot Hanescu 4-6 4-6, och var aldrig ens nära. Men som ni ser får man överlag säga att turen var på vår sida idag.

I Barcelona är det ganska ointressanta resultat, en spelare som jag har lite förkärlek till är Vagnozzi som kanske kan få sitt genombrott i denna turnering, 2 raka set enkelt mot Monaco är imponerande.

I Stuttgart har 4/4 tyskar gått vidare från andra omgången. Alla fyra var underdogs idag. Tyskarna trivs på hemmaplan.

Turneringen i Fes måste ju vara en av de mest ointressanta under året. Inga bra spelare med, formsvagaste spelaren(Rezai) toppseedad och utslagen och inga spelare jag vill kalla bra är kvar. Safina slog Crybas hur enkelt som helst och får ses som favorit i turneringen. Arn utmanar.

/ Simone Vagnozzi

Kommentera BajenBengan - Hep Lalami
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting