BajenBengan - Söderling dödad

den 14 maj 2011 02:29

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

Söderlings ultimata utmaning idag mot Djokovic slutade inte särskilt bra, Robin inledde matchen med att bryta Djokovic blankt, han tappade direkt men höll till 3-3, hade här två breakbollar varav han missade ena med nån centimeter bred. Efter detta kan man ju lugnt säga att luften gick ur Robin samtidigt som Djokovic började spela sin A-tennis. Vann 11 raka poäng i första sett och vill minnas att han vann typ 14-15 raka i slutet av set 2. En perfekt tennisspelare Djokovic. Helt otroligt hur bra han är.

I semi har vi också Gasquet som på sin väg har slagit ut Roger. Han har en hård match mot Nadal men har nog bättre än 10%. Nadal som hade stora problem med Lorenzi(vem???) men har sedan dess spelat bättre och bättre. Murray har jobbat sig fram till en ny semifinal på grus. Enkel lottning måste man säga och ett par dåliga set men ändå imponerande. Ser inte hur han ska ha någon chans mot Novak, men en bra match.

I damturneringen har vi Wozniacki - Sharapova och Li Na - Stosur. Sam har imponerat jättemycket och seglar upp som en av favoriterna i RG. Azarenka som nästan känts som favorit lämnade på nyo WO idag. Inte första gången direkt... Sharapova har onekligen en chans mot Woz.

Mvh BajenBengan

Kommentera BajenBengan - Söderling dödad
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting