BajenBengan - SVT..

den 3 maj 2011 12:56

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

Stor turneringin i Madrid pågår, äntligen en turneringen med Djokovic och Nadal som får ses som rätt klara favoriter att mötas i finalen.

Förra veckans 250vinnare blev såklart Novak i Belgrad, han fick en tuff match i finalen mot en uppenbart formtoppad Lopez men löste det enkelt efter ett tight första set. I Portugal vann Del Potro som spelade fantastiskt fint i finalen och imponerar. Davydenko vann i Munchen, kul om han kan hitta lite form igen. Davydenko som för övrigt har 21-6 som record i finaler vilket är en otrolig siffra. Bättre än både Rafa och Roger.

Tillbaka till Madrid då, Sofia gjorde en riktigt fin grusturnering, 2 svåra kvalmatcher vann hon och stod för en "stor skräll" mot titelförsvararen Rezai, i alla fall enligt SVT som hyllade vinsten. Nog för att Soffan stod i typ 45%+ men vinsten är så klart imponerande. Synd att media aldrig kan vara pålästa. I sin andra match i huvudturneringen mot Azarenka förlorade hon såklart. Det är inget att säga om.

Cipolla tog en riktigt stark seger mot Roddick, hans första på touren i år, tyvärr fick han inte riktigt uppleva den spontana glädjen då han på matchbollen slog ett slag rätt på Roddick som var framme på nät från nära håll, A-Rod såg allt annat en glad ut när det tackades för matchen.

Idag har jag backat Riba vars vinst mot Nishikori är ruggigt imponerande, ska i mina ögon vara en rätt tråkig matchup för Pere men fint servande i första set och bra spel hela matchen ledde till en fin vinst. Tsonga på grus känns som en bättre matchup. Han fick en fullträff mot Almagro, men jag lägger inte så stor vikt bakom den och känner att 3,5 ska vara riktigt bra.

Jovanovski skrev jag en kortare analys till i reken, över 15 känns väldigt högt. Åter till dagens matcher nu. Mayer har just pressat fram ett tredje set i matchen mot Viktor. Hitils idag har Mattek-Sands slagit King enkelt och Kevin Anderson har gjort en fin match mot Lucky losern Rochus och vunnit 6-2 6-4.

Mvh BajenBengan

Kommentera BajenBengan - SVT..
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting