BajenBengan - Slutet för Roger?

den 2 april 2011 02:48

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

Besvikelsen är stor för oss som såg fram emot en ny match mellan Roger och Rafa igen. Men någon match var det inte. Nadal bröt 2 gånger per set och var totalt överlägsen. Lite anmärkningsvärda siffror från matchen.

Baslinjepoäng vunna 48-21
Unforced errors 38-10
Poäng vunna bakom förstaserven 82%-57%

Roger var helt enkelt helt utspelad på alla plan. Roger som har planerat att fortsätta ett par år till med motivationen att bli nummer 1 igen. I mina ögon är det inte en rimlig målbild. Roger är i dagsläget ljusår bakom Nadal och har nu även halkat efter Novak. Frågan är om ens spelet Roger hade när han var som bäst för ett antal år sen skulle hjälpa. För tennisens skull är det absurt viktigt att han fortsätter ett tag till. Det är fortsatt den mest omtyckta och poppulära tennisspelaren någonsin som vi inte skulle klara oss utan.

Djokovic enkelt vidare mot Mardy, Snudd på ohotad i någon match är Novak framme i ytterligare en final och har en bra chans. I damklassen avnjuter vi en final mellan attackspelarna Azarenka och Sharapova. Ingen Wozniacki, ingen Zvonareva, roligaste damfinalen i år. Azarenka har en riktigt bra chans.

God natt /Pippo Volandri

Kommentera BajenBengan - Slutet för Roger?
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting