BajenBengan - Tennis är kul

den 11 april 2011 12:44

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

En ny tennisvecka avslutad, väldigt väntade vinnare på damsidan, lite mer skumma vinnare på herrsidan.

Wozniacki vann till slut sin turnering, efter att ha varit illa ute i många av sina matcher på vägen fram fick hon en enkel resa i finalen. Azarenka var helt ohotad på vägen till turneringsvinst och är nu top 5.
På herrsidan vann Sweeting amerikanska grusmästerskapet. Skönt att vidriga Nishikori inte fick vinna den finalen, Sweeting hade en mycket bra gameplan och lite tur i andra set vilket räckte till vinst. Andujar är i en uppenbar toppform vilket ledde till vinst mot Verdasco på HC och vinst i turneringen i Casablanca. I finalen mosade han Starace som bara fick 3 game.

Ny turnering pågår nu i Monte Carlo. Tyvärr har kung Novak dragit sig ut och vi får vänta lite på finalen Nadal - Djokovic. Nadal så klart huskfavorit, finns inget som talar emot han om inte Gulbis storvinst mot Dolgopolov innebär att han är formtoppad. Federer ska väl iprincip vara uppe i typ 4-5 ggr nu på gruset mot Rafa.
Ingen Söderling heller som har lämnat återbud, men Fognini är med men får svårt redan i första matchen. Lisnard var bra med första set, förlorade 6-7 i TB, bröt direkt till 1-0 i andra, men tappade helt förståndet i gameplanen och förlorade 6-1.

Mvh Dolgopolov jr

Kommentera BajenBengan - Tennis är kul
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting