BajenBengan - Vagnozzi - Ferrero

den 21 april 2011 19:24

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

Dagens tunga rek på Vagnozzi kanske kräver sig en liten rek.

Vagnozzi är i mina ögon en spännande spelare, en ren grusspelare, bra forehand, fina returer, men en serve i samma klass som Volandris typ. Han förlorade första set mot Fognini i sin första matchen men vann sen 2-6 4-2 RET. I sin andra match mot Monaco dödade han rätt rejält och vann 6-2 6-3 eller liknande. Ett enormt imponerande resultat från denna kille.

Ferrero som har kommit tillbaka imponerande efter skada mötte i första omgången en Malisse som är usel på grus. Vann ganska enkelt vilket han ska göra med minsta form. I sin andra match mot genomusla Zverev som förlorade sin kvalfinal mot Millot vann han 6-4 7-5 vilket får ses som ett ganska svagt resultat. Ferreros form är i mina ögon fortfarande ytterst tveksam, nu möter han på rejält motstånd i en formtoppad grusspecialist.

Ferrero har en helt okey serve, men den ska inte ge några problem för Vagnozzi, så serven ska inte vara en stor grej här och på baslinjen har Vagnozzi alla möjligheter.

5,50 är förmodligen riktigt bra.

Så, det blev väl ganska bra, dessvärre inga TVsändningar från denna bana, vi får nöja oss med att se Rafa som faktiskt möter en spelare han kan förlora mot, vem minns inte Giraldos 6-0 6-3 mot Ferrero när han var i toppform. En tiltad fullträff och Giraldo har en chans.

Mvh BB looser

Kommentera BajenBengan - Vagnozzi - Ferrero
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting