BajenBengan - Williams tillbaka

den 14 juni 2011 10:39

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

När man pratar om planetens bästa damspelare är det inte Wozniackis loopar, det är inte Zvonarevas psyke och det är inte Clijsters Unforced errors. Det är Serena Williams fantastiska förmåga att spela tennis. Hänsynslös serve och magiskt attackspel. En riktig mästare på tennisbanan, senast hon spelade tennis vann hon Wimbeldon 2010 i stor stil. Hon har varit dominerande hela 2000talet med ett stort antal GStitlar och ett helt otroligt finalfacit. Hon är också en få som funnit 4 GStitlar i rad. Franska - Australien.
Nu är det dags för comeback, imorgon möter hon Pironkova i Eastbourne och är klar favorit. Hon är även rättfärdigt gjorts till en av huvudfavoriterna att vinna Wimbeldon.

Även syrran Venus gör comeback(inte spelat sen AO), hon möter i sin första match Petkovic, sjukt svårvärderad match men marknaden ligger nu på runt 47% för Venus.

Jag har unser senare tid haft en del andra projekt som tagit min tid och har därför varit väldigt oaktiv på sidan, detta kommer såklart förändras, hoppas på ett lyckat Wimbledon.

bajenbengt

Kommentera BajenBengan - Williams tillbaka
  • 01
    LernhardBanger
    den 22 juni 2011 09:37

    Första omgången redan förbi. Ser fram emot lite spel i Rnd 2!

    • Svara
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting