BajenBengan - Wozniacki slagen

den 25 april 2011 03:47

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

Vi kan undvika herrarna lite detta inlägg, allt som vanligt(känns det som just nu) Rafa och Ferrer dödar sig fram till final och Rafa vinner enkelt. Får se om Novak kan ändra på det eller om Roger kan få en formtopp, annars är la Ferrer andrahandsfavoriten i Roland Garros om han undviker Rafa på sin halva.

Spännande och bra turnering i Stuttgart denna vecka får man säga och en mycket oväntad men trevlig vinnare i hemmaspelare Julia Goerges. Hon kämpade sig verkligen fram och var underdog i alla sina matcher utom första omgången. Segern mot Wozniacki i finalen är stor, kan det vara ett genombrott för henne? Julia har en riktigt stark forehand och en fin serve, akilleshälen har alltid varit backhanden men den har utvecklats och är numera ett hyfsat slag vilket hon behöver. Ska bli spännande att följa fram över. Goerges gjorde för övrigt 38 vinnare i finalen vilket är en fantastisk siffra mot CW.

I den fullständigt meningslösa turneringen i Fes fick vi i alla fall en lite rolig vinnare i den 31åriga italienskan Brianti som stod i 5.00 i sin första match mot en spelare som de flesta som läser här knappt hört talats om. Brianti var underdogs i alla sina matcher och denna vinst var hennes första och sista i WTAsammanhang. Kul dock tycker jag som gillar Brianti, en mycket trevlig enhandsbackhand och trevligt spel. Tråkigt att hon förmodligen förlorar mer än 50% av sina servegame över ett år. Denna turnering innehöll ingen topp50-spelare i kvartsfinal och kan sammanfattas som genomtråkig, regn, rätt tråkig tennis och jag överdriver inte när jag säger att det från kvartsfinal och framåt(säkert innan också) var runt 50% break och regn varje dag.

Ny vecka med tre ATPturneringar, Munchen, Belgrad, Estoril. Tre 250turneringar och en liten mellanvecka, ingen Rafa, ingen Ferrer, ingen Roger. Djokovic gör grusdebut i Belgrad en turnering han kommer vinna med lite glöd. Lite anmärkningsvärt från Belgrad är att Fernando Gonzales gör comeback. Har inga högre förhoppningar tyvärr men blir gärna motbevisad. För övrigt är Belgrad en turnering som inte känns helt ren och Volandri - Lajovic(vem?) luktar väldigt uppgjord. Många tänker nog i samma banor då Lajovic som är okänd och förmodligen helt värdelös har börjat sjunka. Jag ska inte låtsas om att jag kan något om denna kille som säkert är en stor serbisk talang.

Munchen får väl kanske ses som veckans gäspning, inga särskilt roliga spelare och en tråkig Youzhny förstaseedad som säkert kan få problem redan i första omgången mot Bachinger. Bakom ryssen finns en ganska stabil grund, hyfsade seedade spelare från top 50 men det där lilla extra saknas.

I Estoril finns Robin Söderling med som desperat letar formen. Riktigt fruktansvärd lottning, Del Potro i tredje omgången i en 250 i Estoril är ärligt talat svårt att slå. Argentinaren tänker förmodligen likadant. Utöver dessa två har vi Verdasco som också letar lite form.

På challengernivån har vi en lite större HCturnering i USA med en del fina jänkare med Sweeting i spetsen. Även en grus i Ostrava och en HC i Mexico.

Synar det jag kan på 3,00 Lajovic på Ladbrokes och hoppas på att vakna upp till 1,40.

Mvh BajenBengan

Kommentera BajenBengan - Wozniacki slagen
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting