BajenBengan - mållös

den 29 maj 2011 17:20

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

Fognini vidare till kvartsfinal som första man på det mest ossanolika sättet jag sett. Kung Fognini hamnade i underläge 1-2 i set och 1-3 i fjärde set och stod här i väldigt höga 15-20 nånstans. Fognini lyckas hålla til 2-3 och vänder på matchen efter det gamet, vinner 5 raka till 6-3.

Det går tungt även i femte där Fognini hamnar ner 2-5 men lyckas igen vända och ta 3 raka. Vid 6-7 15-30 råkade Fognini ut för nåt i sin serverörelse. Gissningsvis låret och fick läkarbehandling. Han kom ut uppgiven och kunde knappt röra sig men tog 3 raka poäng efter lite slarv från Albert. Vid 7-8 hade Fognini 0-30 och 30-40 samt en matchboll till som han tvingades rädda och med smärtorna spelade han bara på att slå rena vinnare första bästa tillfälle. Serva kunde han inte. Gjorde en stor mängd fotfel bland annat. Vid 8-9 hamnade han 15-40 ner, Montanes slog bort den första, Fognini slog en helt absurd forehandvinnare på andra, Montanes fick en femte och sista matchboll som räddades med en uppgiven stoppboll bakom baslinjen. 2 fantastiska vinnare till och det var 9-9. Albert skämtade bort nästa game med slarvigt spel och Fognini servade plötsligt för match. Nätrullare och 2 fantastiska backhands gav 3 matchbollar. Tredje lyckades han förvalta. En helt fantastisk kämparinsats av denna kille som nu är framme i sin första kvartsfinal på högsta nivån.

Förmodligen stöter han på Novak Djokovic om han ens kan spela och att komma halvskadad till en sån match är väldigt väldigt illa. Han visade kanske prov på i denna hårda slutdel av matchen hur han måste spela för att ha minsta chans. Det är väl förmodligen gameplanen plus att han måste bli helt återstäld och med det kunna spela på en hög nivå samt försöka slå dessa vinnare som han gjorde idag.

I nuläget vet jag inte ens om man kan ge Fognini 1% att spela semifinal i RG i år men vem vet.

Wozniackis förlust mot Hantuchova ger hopp för damtennisen, men man frågar ju sig, var är stjärnorna. Zvonareva fick ge sig idag mot Pavly vilket inte är en sån jätteöveraskning kanske men det innebär att nummer 1,2 och 3 i världen är utslagna. Kims insats på planen var ungefär lika stark som hennes insats utseendemässigt i sin match mot Rus, Katastrof. Pinsamheten blir ännu uslare när man ser stackars Rus resultat matchen efter. 1-6 1-6 mot en medelmåtta+ Säger en del. Wozniacki utslagen mot Hantuchova som sagt, men vem ser hellre Wozniacki slå balongbollar än att se DH spela ett fint agressivt attackspel. Vamos Hantuchova.

Dulko och Makarova får det svårt men resterande spelare känns väl nästan som man har likvärda chanser att vinna denna helt otroligt öppna turnering. Azarenka, Sharapova, Schiavone kanske.

Söderling har en formtoppad Simon i sin nästa runda. Robin måste börja spela bra för att vinna den matchen. Simon slår man inte igenom enkelt. (Pinsamt tråkig spelare)

Mvh BajenBengan

Kommentera BajenBengan - mållös
 • 01
  genuine89
  den 30 maj 2011 23:46

  Hej BajenBengan,

  Jag tipsar själv på en betaltjänst med tennisspel. Hade varit kul att diskutera lite tennis med dig, är du intresserad kan du väl skicka ett mail med din adress till mig. Min mail ser du i min profil.

  mvh

  "Luckystrike"

  • Svara
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting