Bajenbengan - Querreys totala fail

den 7 april 2011 03:46

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

Sam Querrey sover nog inte så gott inatt, Sam vann första set utan några problem med ett dubbelbreak. Sweeting svarade lite i andra och bröt till 2-1 om jag minns rätt. Bägge spelarna höll till 4-3 innan dessa två började spela damtennis, Sweetings serve ger absolut ingenting på gruset, han försöker inte ens, genom matchen vann han bara 54% av poängen i sin serve, Querrey bröt tillbaka till 4-4, blev till 5-4 Sweeting, nytt break Querrey. 5-5, blev till TB med 2 nya break. Sweeting fullständigt ägde Querreys serve i slutet av setet. Och i TB slog han flertalet returvinnare. Sweeting höll undan till 7-5.
Andra set började med två nya break, dvs 7 i rad i en match där Q är inblandad. Ryan höll till 2-1 och Sam kunde utjämna till 2-2 efter att ha räddat ny breakboll trots 5 ace i det gamet, säger faktiskt absolut allt. Men Sweeting höll igen och bröt sedan blankt om jag minns rätt. Ny hold och en ovanlig hold för Q ger 5-3. Nästa game är ett av de sjukare jag sett nånsin och Querrey blev så ruttet ägd. Börjar med att sweeting missar typ 4 matchbollar. Querrey skaffar sig sedan breakboll på breakboll, tror det var 7-8 stycken i rad. Två sjukt anärkningsvärda. Querrey slår en fin forehand och går på nät, Sweeting försöker pasera men träffar nätkanten. Bollen dyker upp och lägger sig absurt enkelt för Sam, ett 99% slag som han drar i nät. En pinsam miss. Nån elle några chanser senare har han Sweeting långt ner och lyckas med en bra forehand, Sweeting kan inte annat än en "Defensiv lobb" Sam ska bara smasha in den en bra bit i från nätet en missar med 2 meter. Ett antal chanser senare där han varje gång vart med i duellen lyckas Sweeting vinna några bollar i rad och räddar matchen. Välförtjänt i mina ögon.

Damtennisen på gruset kan det finnas matcher där man bara kan sitta och spela break. Zakopalova - Dominguez var en sån match. Typiska spelare är Zakopalova, Dulgheru, Errani mfl.

Volandri - Montanes imorgon är klart sevärd, otroligt nog visas inte Fogninis match, den bästa har ännu inte fått sätta sin fot på huvudbanan!

Nu ska jag göra ett rejält försök att jobba ut Bartoli, samt försöka slita in mina slaskpengar i Isner - Zeballos.

Mvh Björn Rhenquist

Kommentera Bajenbengan - Querreys totala fail
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting