Första inlägget

den 16 mars 2011 00:55

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

Anton heter jag, nickar BajenBengan och rekar tennis på sidan. Jag har sysslat med spel i cirka 4 år nu. Tennis har alltid varit ett stort intresse och jag spenderar stora delar av dagarna med att följa turneringar och uppdatera mig om matcherna.

Just nu pågår den stora turneringen i Indian Wells, som jag trots senare tids sämre resultat försöker följa så gott det går. Många TV-sända matcher och många bra spelare. Anmärkningsvärt att Söderling åkte ut tidigare idag mot Kohlschreiber som Robin tidigare har haft stora problem med. Trist för svensken som trots sin fina start på året har haft lite problem i de större tävlingarna.
Spelmässigt har det sannerligen varit en jobbig start på 2011 på Spelunivers för min del. Mycket stolpe ut skulle jag vilja säga men man måste ha lite självinsikt och inse att man får jobba hårdare för att få dem resultaten man vill ha.

Liten sammanfattning av början på 2011

Årets spelare:
Självklart Novak som fortfarande väntar på sin första förlust och imponerar nåt fruktansvärt mycket just nu. I Australien tappade han ett set på hela turneringen och har slagit Roger 2 gånger i år. Är detta hans år?

Årets besvikelse:
Hade hoppats så extremt mycket på Gulbis i år. Det spelet som den killen presterade vid flertalet tillfällen förra året var top3-klass i världen men i år har han misslyckats i varje turnering.
 

Årets genombrott:
Naturligtvis Milos Raonic
Det denna spelare presterat på banan i år är fantastiskt. Vann 6 matcher i Australien, bland annat mot Llodra och Youzhny. Titel i San Jose och finalplats i Memphis. Nu är han framme i tredje omgången i Indian Wells efter seger mot Fish i senaste omgången. Kan mycket möjligt få möta Federer i omgång fyra vilket kan bli en riktigt spännande batalj.
 

Årets boll:
Delad förstaplats här mellan (http://www.youtube.com/watch?v=pndpyLfx-Us) och (http://www.youtube.com/watch?v=lZb0ZWpSF-k)
Onekligen mycket tur i den första bollen men också ren magi som jag aldrig tidigare sett på banan. Det Roddick gör på denna matchboll, inte 6-2 i TB och inte 40-0 i egen serve utan 6-5* 40-30 är mästerfullt. Två fantastiska bollar som tåls att se ett antal gånger.
 
Dags att återgå till tennisen. Del Potro gick enkelt ifrån Dolgo i andra set och tog hem matchen. Nadal-Sweeting pågår i skrivande stund och den ska ses!

/BajenBengan

Kommentera Första inlägget
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting