Halmstadstravet

den 8 juli 2011 22:37

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

Snart är det dags för redaktionen att samlas i Båstad, förra året körde hela redaktionen damturneringen men i år var det endast Giacobbo som körde damturneringen ensam från redaktionen, vad jag har hört så lyckades Gia klara att gå even. Jag tvekar.

Årets halmstadstravet missade tyvärr undertecknad men stora namn som Dellas, Gia och Invest var där. Lite rykten ska jag bjuda på.

Första loppet, Nåt form av ponnylopp som man inte kunde spela på irriterade 2000talets största ludoman Giacobbo, ett vad gjordes mellan Gia och Dellas. Gia hade jämna nummer och Dellas hade ojämna nummer. Inbitna källor har sagt att alla Gias ponnysar galoperade.

Invest och Auro, även det två ludomaner valde en häst var, varav tydligen båda galoperade.

Förra året hade vi en insatt gubbe på travet, han hade tyvärr spelat bort sina tillgångar på stryktipset till i år och dök inte upp. Detta gjorde det mycket svårt för redaktionen där absolut ingen är insatt i trav. Nej Gia, inte ens du. Frågan är om nån fick in en häst, förmodligen inte.

Jag var själv där 2010 och lyckades med hjälp av våran otroliga gubbe gå even. Jag försökte hitta värden i de 4-5 första loppen men missade alla mina hästar, sen fick jag häst nummer 5 av travmongot till 8.00, hästen vann med 4 hästlängder och vi alla var gudar. Tyvärr var det enda hästen jag fick in under dagen och man får nog inse att hästsporten inte är något att sätta sig in i.

Om någon förväntar sig lite festinlägg från Pepes kan jag meddela att det inte är möjligt. Vi på spelunivers är de svagaste människorna som finns. Framförallt Auro är ett skämt i baren. En bra kväll för Auro är två cider och tidig hemgång. Invest och Giacobbo innehåller viss styrka medans undertecknad är den klart starkaste, vilket mina resultat visar. Är man stark klockan 5 en onsdag är det svårt att slita fram spel morgonen efter.

Om vi övergår till damtennisen då, Wozniacki hittade en skada och drog sig ut, tråkigt för turneringen, bra för svensk tennis, mot all förmodan har vi faktiskt en svenska i finalen imorgon. Johanna Larsson slog enkelt soffan, Johanna får möta Polona Hercog i finalen och är i mina ögon favorit. Oddsen ska bli mycket intressanta. Men båda tjejerna ska ha stort credd för denna vecka. Riktigt kul.

I morgon första tennisen live för året. Johanna - Polona med min bästa vän Auro. Jag ska slita fram vårt ludomanspel imorgon bitti. Tänk om man faktiskt kunde finna värde!

Mvh BajenBengan

Kommentera Halmstadstravet
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting