Paris

den 9 november 2011 09:37

Bajenbengan

Tennisgalen människa som efter ett misserabelt 2011 ska jobba stenhårt för att göra min själv och mina siffror rättvisa 2012

Mödar mig att skriva ett litet blogginlägg! Var länge sen sist.

Paris pågår för fullt, en av de roligaste tennisturneringarna på touren, med en helt otroligt härlig publik och alltid någon fransman som lyckas.

Mahut gjorde det riktigt bra när han slog ut Ferrero i sin första match, Mahut är ett riktigt skämt till spelare men är det nån turnering han kan imponera på så är det verkligen här i Paris, hans ofattbara agressiva spel firade stora triumfer och segern var i princip aldrig hotat, returspelet satt verkligen klockrent.
Ferrer har aldrig riktigt lyckats i paris, kvartsfinal som bäst trots 6 försök och faktum är väl så att det går liite för snabbt för den lilla mannen. Visst trivs Ferrer på alla underläg(även om gruset så klart är hans bästa) men idag kommer det verkligen gå snabbt och Ferrer får se upp. Mahut är väl kanske inte jätteglad över att få matchen placerad 11 en onsdag förmiddaf när han möter världsfemman på hemmaplan men det kommer säkerligen vara riktigt bra tryck ändå. Jag provar Mahut.

Janko - Alex

2 spelare som har ägnat delar av sina karriärer åt att göra upp tennismatcher men nu när båda har tokhöjt sig i år orkar väl ingen tänka på det längre.
Denna match är faktiskt absurt svårvärderad, Janko sedad i 1000turrar numer så han har inte spelat än, förra veckan bröt han sin match mot Florre i första set. Är nog inget allvarligt med honom men svårt att se vilken Tipsa vi får se på banan idag, han har(tror jag) fortf en teoretisk chans till mastersslutspel men då måste han garanterat vinna denna tävling vilket han självklart vet själv är fullständigt omöjligt. Karln har spelat mycket tennis på sistonde och trots vilan på en veckan nu är han säkert fortfarande "utbränd"

Bogomolov hade en väldigt underlig affär mot Bella i måndags, Bogo förlorade ett döjämnt första och kallade sedan in på supervisorn och ville avbryta matchen, uppfattade inte riktigt vad han sa, men jag fick för mig att det hade nåt med hans familj att göra, har för mig jag hörde honom säga "Make sure that she is alright and come back" eller nåt liknande. Jag kan mycket väl ha heeeelt fel här. Men jag har svårt att tro att han bara ville avbryta matchen för att han inte var spelsugen eller nåt sånt. Man får ändå tänka på att detta är en kille som för inte så länge sen hade det mycket kämpigt med ekonomin och huserade utanför topp 100. Visst har han så han klarar sig nu, men knappast så att han går runt och tankar en 1000 bara för att han inte pallar. Well well han halvtankade iaf andra sett av nån anledning men lyckades ändå vinna då Bellucci ungefär är världens osmartaste tennisspelare. I tredje set höjde Bogomolov sig rejält och vann tokenkelt mot en frustrerad Bella.

Som sagt väldigt svårvärderad match där man inte riktigt vet vad som ska ändå. Man ska ju så klart även ha med i beräkningarna att Janko tokvann deras senaste möte i nån av de ryska skitturneringarna, men jag orkar inte lägga överdriven vikt bakom det. Janko hade 2 galet bra veckor då, jag har otroligt svårt att se honom finna det spelet idag. En sliten och sargad Janko är bara en vinst ifrån välförtjänt semester!

3,8+ på Bogo kan jag inte hålla mig ifrån här även om matchen som sagt är ruskigt svårvärderad.

Några av dagens andra godbitar då.

Djokovic kliver tydligen in i turneringen idag, trodde han hade dragit sig ur, men men. Tydligen går han misste om 10 miljoner kronor i bonospengar om han även missar denna turnering. Upplägget för tank har ju onekligen aldrig varit mer givet. Och oddsen tyder så klart på det. Kan ju meddela att Novak aldrig stått i 1,26 sen han blev så jävla bra mot nån förutom typ Nadal. Mot Dodig som gjorde en hjälplöst dålig insats mot Fognini men fick den till skänks ska ju Dodig egentligen stå i 100 ggr typ. Egentligen skulle han ha 0% chans. Nu är saken annorlunda och Novak som så klart prioriterar London har ju inga problem med att stå och slå några game och sen ge upp eller bara förlora matchen lite halvsnyggt utan att förvärra något. Pass på Dodig 4,5 dock. Vill Novak vinna gör han så klart det, bra match-up och allting, kan till och med vinna trots att han går ut för att förlora, så stor är skilnaden.

Troicki - Stat kan ju inte bli tråkigare, Murray borde krossa Chardy riktigt ordentlig. Orkar Dolgo göra en sista kraftansträngning för året eller tar han semester. Isner slår onekligen Kunitsyn, denne ryss åker nog hem nöjd med sin avslutningscheck för året. Mannarino åker onekligen ut idag, trevlig lottning för Roger som slipper pressas. Almagro - Seppi känns så där lagom rolig. Almago har väl iofs även han chansen att gå till London om han vinner här, men det har han väl ungefär lika stor chans att göra som som Kubot har att vinna set mot Djokovic. Kvällsmatcherna, Fish - Mayer, känns jävligt kall för att vara kvällsmatch i Paris masters. Då ser jag hellre random challengermatch. Sist ut Monfils - Lopez. Spanjoren såg inte jätterolig ut mot Llodra men vann för att Llodra är en usel spelare. Monfils har mycket poäng att försvara och borde vinna denna match.

Så nu fick jag nog med allt.

1 timme kvar till matchstart, 12 timmars nöje framför oss!

Kommentera Paris
 • 01
  M@tteo
  den 9 november 2011 18:42

  BB,

  Klass inlägg!
  Skönt att se dig tillbaka.
  All lycka till!

  Mvh

  • Svara
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting