Invest - Allsvenskan 2011 Preview

den 24 mars 2011 01:32

Mindre än 10 dagar återstår till den Allsvenska premiären. Känns som ett intressant år där det kan dyka upp fina spel, framförallt i början av säsongen. Nedan följer mina tankar kring året samt en tippad sluttabell.

Elfsborg tycker jag på förhand har den starkaste truppen. Kan man spela lite enklare och rakare tror jag man tar hem det i år. De som jag tror i första kan hota är förhandsfavoriterna Malmö och Helsingborg. Trots Örebros stora satsning tror jag man återigen får nöja sig med en plats efter de stora lagen. Häcken känns väldigt intressanta i år och får man behålla viktiga spelare som Chibuike, Williams, Waris och Ranégie friska kan de bjuda på fin anfallsfotboll och skrälla lite med en bra placering. Bra försäsong skvallrar om att kvalité finns och nu gäller det bara att prestera när det verkligen gäller.

Stockholmslagen tror jag får det tungt, inte minst Djurgården som känns för tunna rakt igenom. Visserligen tror man på långsiktighet men ett par starka nyförvärv hade behövts om man vill vara med att kriga om topplaceringarna. Känslan är att stommen saknas och jag ställer mig verkligen frågande till vem som ska bära laget framåt. Mittenplaceringarna 8-12 känns svårast att fördela då dessa lag känns jämna och där ingen riktig känsla befunnits sig ännu hos mig av hur de lagen kommer kunna prestera.

Kanske kommer ytterligare långtidsspel. Passar på att bjuda er läsare på några skrällar här i bloggen som jag tycker är hyfsade och rätt roliga att testa om man kan. BK Häcken top3 till 17,00 och BK Häcken bäst i Göteborg 3,45, båda spelen hos Betsafe.

Lite tankar blev det om årets Allsvenska fotbollssäsong. Kanske kommer det något mer inlägg innan premiären, annars blir det kring de inledande omgångarna. Nedan följer som sagt en kvalificerad gissning om hur tabellen det kan se ut i slutet på oktober.

1.IF Elfsborg
2.Malmö IF
3.Helsingborgs IF
4.IFK Göteborg
5.Örebro SK
6.BK Häcken
7.Kalmar FF
8.AIK
9.Trelleborg FF
10.Mjällby AIK
11.Djurgårdens IF
12.Halmstad BK
13.Syrianska FC
14.GAIS
15.IFK Norrköping
16.Gefle IF

Med vänlig hälsning
Invest

Kommentera Invest - Allsvenskan 2011 Preview
  • 01
    Nick
    den 24 mars 2011 10:51

    Häcken vinner Allsvenskan och DIF åker ur. Annars tror jag du är ganska rätt ute

    • Svara
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting