Invest - Hälsar alla läsare välkomna

den 16 mars 2011 18:41

Vill börja med att säga att det ska bli kul med denna nya bloggfunktion. Så småningom kommer ni läsare även kunna kommentera inläggen. Frågor får då gärna ställas till mig i kommentarsfältet. Mestadels spelrelaterade inlägg kommer postas, men det lär även dyka upp lite annat.

Nu när Melodifestivalen är över för detta år kommer jag fokusera på mer vanliga marknader som till exempel svensk fotboll. Ett tag dit dock och så länge får hockeyn vara den sport jag mest försöker hålla lite koll på. Med det sagt kommer man ju självklart att tänka på kvällens omgång i slutspelet i Elitserien.

Mest intressant känns matchen mellan Luleå - Djurgården. Väldig betydelsefull match för båda lagen såklart. Tror knappast Luleå skulle trivas med läget 3-2 i matcher för att resa till Stockholm och försöka besegra stockholmarna inför ett fullsatt Hovet för att undvika en utjämnad matchserie. En relativt tät match är känslan på förhand och därav mitt spel.

Hoppas ni läsare kommer finna intresse i denna blogg som lär innehålla det mesta kring sport och spel. Med detta inledande inlägg hälsar jag er varmt välkomna till denna blogg!

/Invest

Kommentera Invest - Hälsar alla läsare välkomna
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting