Invest - Invest on tour

den 17 juni 2011 15:00

Länge sedan senast jag skrev något. Ber om ursäkt för uteblivna inlägg! Allsvenskan och den svenska fotbollen har blivit lite svårare att analysera i mina ögon. Serierna har satt sig och mitt värdeöga finner få värden. En trevlig sommar väntar dock och jag kommer från och med i morgon bege mig runt lite här och var i världen, ni får följa med och kanske kan ett och annat spel dyka upp på vägen. Självklart är jag min svenska fotboll trogen men kanske testas även något galet tennisspel.

Kan inte motstå att ge mig på ett långskott med att testa Bomben nedan, efter varje match följer mitt tips. Relativt tråkiga streckningar, kanske liten chans att HBK skräller.

Bomben 1 lör
Spelstopp: 18/6 kl. 15:59
Match A
Gefle – Elfsborg 0/1-1/2
Match B
Halmstad – Örebro 1/2-0/1
Match C
Mjällby – IFK Göteborg 0-1/1-2
Match D
Trelleborg – Häcken 1-2/1-2

Återkommer från sydligare breddgrader lite senare i veckan.

/Invest

Kommentera Invest - Invest on tour
  • 01
    Baybay
    den 18 juni 2011 13:57

    Jasså kan du tennis också Invest!

    • Svara
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting