Invest - Kvällens matcher

den 21 april 2011 15:33

Påsk och det innebär matcher i Allsvenskan var dag med undantag för långfredagen. Tycker året har börjat ganska bra hittills och den så annars svårlästa Allsvenskan har gått att analyserat hyfsat hittills. Undantaget är Elfsborg som jag trodde skulle leva upp till förväntningarna redan från start. De tror snarare att de är Barcelona och försöker spela ett spel de inte riktigt klarar av just nu, det blir alldeles för tillkrånglat. Ett rakare spel och lite mer bestämt spel framåt så tror jag de kan lyfta sig.

Intressant match i kväll på Råsunda där Göteborg får bekänna färg. Skulle bli mycket förvånad om vi inte får se en sparkad Jonas Olsson vid förlust. Tror alla i Blåvitt önskar en seger mer än någonsin och en förlust får det bara inte bli, så därav spelet i den matchen. Ska tilläggas jag tycker AIK haft maximal utdelning men samtidigt - all respekt åt The Banguras.

BK Häcken-ÖSK känns också mycket intressant. Hemmalaget med god form och jag tror det infinner sig en Harmoni i truppen. Nu får man bekänna lite färg i form av bättre motstånd i form av Örebro. Två relativt offensiva lag så ett mindre överspel känns motiverat. Känslan säger 2-1.

Gefle IF – Trelleborgs FF känns som kvällens tråkigaste match. Gefle visserligen fyllt av självförtroende men min känsa är att det kommer vända ganska snart. Inte omöjligt att det gör det redan ikväll och jag måste erkänna att det ligger nära till hands att testa x2. Av någon anledning har marknaden en uppfattning om en mindre tät match än jag och då får man läge att agera. Måste säga att Auro (tidigare rekare på sidan för er som mot förmodan glömt den storhetstiden) hade en poäng i när han sa att Gefle säkerligen föredrar att spela i underläge och inte är vana att ha favoritrollen. TFF får det nog tufft i år efter denna inledning men tror de absolut har mycket mer att ge än vad de visat hittills.

Det var kvällens tre matcher. Försöker reka lite fler spel än tidigare men kommer nog variera med det. Detta beroende på tid men framförallt på omgångarnas matcher då det endast ska spelas när värde finns. Slutligen måste jag säga att våren är mycket efterlängtad och det är kul att den svenska fotbollen har dragit igång på riktigt. Vill samtidigt välkomna Giacobbo hem till Sverige igen. Ska bli mycket intressant att följa hans framfart under kommande tid, nu när det finns marknad för både ett och annat spel i de lägre serierna.

/Invest

Kommentera Invest - Kvällens matcher
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting