Invest - Tidig förhandsanalys av Allsvenskan omgång 24

den 30 augusti 2011 20:59

Bjuder på en mycket tidig förhandsanalys för nästa omgång i Allsvenskan. Mycket kan hända under uppehållet och det kan förändra förhandsuppfattningen mycket, vilket skapar en viss risk. Tycker trots det att oddsen bjöd på några trevliga möjligheter och väljer därför att ta vissa spel redan nu. Nedan följer mina aktuella (29/8) tankar kring omgångens matcher.

2011-09-09 19:00 BK Häcken - Helsingborgs IF
HIF utan Jönsson vilket försvagar en hel del. Kanske ersätter Jawo men i mina ögon är han inte alls någon god ersättare. Kanske händer saker i Häcken också men väljer att tro på att de kan ställa ett mycket starkt lag på benen och ett överskattas HIF kan få det svårt på Rambergsvallen.
Utgångstips: 2-1 UPPDATERING 30/8: Det man befarade har hänt, Häcken har gjort sig av med sina två bästa spelare: Ranegie och Chibuike, spelet som rekats är nu värdelöst och ni som ej spelat; gör det ej! Tror mer på 1-2 nu.

2011-09-10 16:00 Mjällby AIF - IFK Norrköping FK
Känslan är att MAIF är för starka trots att man inte alls kunde leverera senast mot GAIS. Osiako och Bagarn avstängda vilket försvagar en del men när Norrköping står på andra sidan kan jag inte annat än att ge hemmalaget utgångstipset.
Utgångstips: 2-1

2011-09-11 14:00 Syrianska FC - Kalmar FF
KFF rätt stabila och trots 0-0 senast känns man ganska vassa framåt. Utan mittfältsmotorn likadels kapten Rydström i denna match men de gul-röda från Södertälje känns helt under isen och KFF bör som många väntar sig ta hem segern här men lär inte bli något som jag rör spelmässigt i denna match.
Utgångstips: 1-2

2011-09-11 16:30 IFK Göteborg - Malmö FF
Starkt av MFF att slå Elfsborg hemma senast. Tufft spelschema på senaste tiden för Skånelaget som nog ser vilan som mycket välbehövlig. Spelar match dagarna innan mot Gefle men det tror jag endast är bra för att få upp matchtempot igen. Wilton får man efter den matchen tillbaka från avstängning och jag tycker man ska ha en bra chans här att ta poäng då Blåvitt känns tunna på mittfältet när Sebastian Eriksson lämnat och Bjarnasson samt Johansson saknas på grund av avstängning. Sella tillbaka visserligen men för tycker Haglund är på tok för seg och Söder inte tillräckligt bra. Hysén petar in ett för hemmalaget men Larsson håller sig också framme vilket gör att match slutar:
Utgångstips: 1-1

2011-09-11 16:30 Djurgårdens IF - Trelleborgs FF
TFF i en djup svacka och att förlora hemma mot HBK hade man verkligen inte råd med. DIF lyckades inte heller få med sig några poäng trots spel med en man mer under en lång tid. x2 fanns tankarna på ett tag, kanske inte helt fel men under känns nog som allra bästa spelet här och till över dubbla pengarna kan jag inte annat än agera.
Utgångstips: 1-1

2011-09-12 19:00 IF Elfsborg - GAIS
Hoppet om guldet finns kvar trots hård förlust senast för Ellos. Hemma på konstgräset är man extremt starka och jag tror det kan bli lite av en ketchupeffekt mot GAIS som saknar viktige Celik. 1,70 hade jag inte förväntat mig och hugger till direkt.
Utgångstips: 3-0

2011-09-12 19:00 Halmstads BK - Gefle IF FF
Hur många kommer bege sig till Örjans Vall för att se denna på förhand extremt tråkiga match? Kall tillställning där HBK dock tar med sig en positiv känsla till vilket gör att de kan stå upp hyfsat.
Utgångstips: 1-1

2011-09-12 19:00 Örebro - AIK
Svår match i mina ögon. ÖSK extremt dåliga mot HIF senast och mycket idiotiskt att dra på sig utvisningen som blev kostsam. Almebäck och Bedoya tror jag saknas väldigt mycket. AIK i en enormt fin trend och lär göra allt för att utmana Elfsborg om en andraplats. På bortaplan är man dock inte lika starka och jag tror inte det räcker för full pott utan lagen får i min värld på poängen här.
Utgångstips: 1-1 UPDATERING 30/8: M Bangrura lämnat vilket betyder enormt mycket. ÖSK kan spelas till 1,75 med pengarna tillbaka på kryss. Nytt utgångstips 1-0.

/Invest

Kommentera Invest - Tidig förhandsanalys av Allsvenskan omgång 24
För att kunna kommentera blogginlägget måste du vara inloggad
Pinnacle Sports Soccer betting