FORUM

I SpelUnivers.com och Spilxpertens.com gemensamma forum kan du bidra till debatt kring sportsbetting antingen under kategorin ”Odds”, ”Strategi” eller ”Resultat”. Här diskuteras det om spelobjekt, debatt om olika infallsvinklar till sportsbetting, samt diskussion kring liveresultat och slutresultat.

Det är viktigt att det hålls en bra nivå på forumet och att det inte blir någon sandlåda. Eventuella övertramp leder till avstängning. För att kunna delta i forumet måste man ha en användare och det skapas här: Skapa användare

Har du frågor om matcher eller spel så tveka inte att ställa dom till våra experter här i forumet.

Forum

PSG - FC Barcelona

 • 01
  Kellogs
  den 14 februari 2017 20:34

  De fleste bookmakere ligger omkring 5.00-5.50 for dette spil, hvor det så også inkluderer direkte rødt. Betsafe stikker den med 7.00 dog kun for gult, men det er virkelig et flot odds...

  Den 28 årige midtbanespiller fra Kroatien har virket ganske hidsig her på det seneste. Måske bunder de i at han faktisk skal kæmpe for sin plads i øjeblikket, hvor et par unge gutter er ved at spille sig ind i varmen.

  Helt kort så har Rakitic fået gult kort i sine 3 seneste kampe fra start. Barcas seneste 2 kampe hjemme mod Atletico Madrid og ude mod Alaves, og så i udekampen mod Betis den 29. januar.

  Han har fået 3 gule kort i 5 CHL kampe denne sæson, hvor han er ret sikker starter.

  Selvfølgelig har han spillet en masse nemme kampe i ligaen uden at få kort, men det må man også kunne forvente når han spiller for så overlegent et hold som Barcelona de er i den hjemlige liga.

  Jeg er ikke helt med på hvorfor han skal op og give odds 7 for at trække en ostemad i aften. Der kan blive krig på midtbanen og hvis man skal kyse Barcelona så skal man gøre det på eget græs, og PSG bør bestemt være i stand til at give Barce en svær kamp i aften.

  Dagens dommer er Szymon Marciniak, og han holder et ret normalt snit på 3,75 uddelte kort pr. kamp. Det er ingen umiddelbar fordel at han er ved fløjten, men heller ingen umiddelbar ulempe.

  3 units efter gult kort til kort varme Rakitic!

  • Svara
 • 02
  Odense88
  den 14 februari 2017 20:34

  Starter desværre ude :O Vi må håbe han ikke kommer ind så vi bliver voided.

  • Svara
 • 03
  Kellogs
  den 14 februari 2017 23:18

  Næh, derimod kom han ind og lænede sig gevaldigt op af et kort, men slap selvfølgelig. Skidt skidt skidt 😁

  • Svara
Pinnacle Sports Soccer betting