FORUM

I SpelUnivers.com och Spilxpertens.com gemensamma forum kan du bidra till debatt kring sportsbetting antingen under kategorin ”Odds”, ”Strategi” eller ”Resultat”. Här diskuteras det om spelobjekt, debatt om olika infallsvinklar till sportsbetting, samt diskussion kring liveresultat och slutresultat.

Det är viktigt att det hålls en bra nivå på forumet och att det inte blir någon sandlåda. Eventuella övertramp leder till avstängning. För att kunna delta i forumet måste man ha en användare och det skapas här: Skapa användare

Har du frågor om matcher eller spel så tveka inte att ställa dom till våra experter här i forumet.

Forum

X Factor DK (Bedst af de voksne)

 • 01
  CDbjerg
  den 14 februari 2017 16:19

  Danske spil er ude med en masse special-spil på det danske X Factor. Jeg skriver kun kort analyse da jeg allerede har lavet en stor analyse på Mia som vinder og her kommer jeg ind på Morten.

  Remee er mentor for voksen-katagorien i år og han har valgt Morten, Samantha og Mike som de 3 der skal dyste med i årets X Factor.

  Morten er en meget populær herre hos folket. Jeg har været lidt efter ham i min analyse at det kan blive svært med en så utrænet stemme at komme langt ved X Factor. Ingen tvivl om Morten er et talent, og med en god gang træning kan han blive god.

  Jeg har studeret hvad folk siger og gør i de forskelle X Factor tråde rundt om på nettet, og her er det Morten Morten Morten Morten. Danskerne elsker de skæve og lidt specielle mennesker. Morten er en god mand og han har allerede en stor gruppe af fans.

  Flere bookmakere har Morten som favorit eller ihvertfald i tæt løb med Mia.

  Mike kan jeg godt lide, men han er nok lidt for "almindelig" og han kan sagtens drukne i mængden. Jeg forestiller mig ikke han holder i mange uger på trods af han store smil og solide stemme.

  Samantha ser ud til at skal være en rock-chick, og hun er ret speciel. Flere af bookmakerne har hende rangeret ret højt, men jeg ser hende end ikke i Top 5. Synge kan Samantha, men jeg tror også hun nemt kan komme til at drukne i mængden.

  Defor synes jeg odds 1,65 (startede i 1,70) på at Morten slutter bedst af de voksne er fremragende, og jeg smider 5 units efter dette spil.

  Held og lykke til dem der følger.

  CDbjerg..

  • Svara
 • 02
  Kellogs
  den 14 februari 2017 16:19

  Hvad hulen CD! Vi er jo enige her! Et rigtig rigtig godt spil, som jeg er meget meget enig i. Det vil være en rigtig stor overraskelse hvis nogle af de 2 går længere end Morten, som jeg umiddelbart ser som ret sikker finalist...

  Omvendt er jeg overhoved ikke enig i dit spil på Mia som vinder, men det ville også være underligt hvis jeg var ;-)

  God vind!

  • Svara
 • 03
  Kellogs
  den 14 februari 2017 17:02

  Nu 1,55. Beklager hvis jeg har været stærkt medvirkende til odds fald :-p

  • Svara
Pinnacle Sports Soccer betting